Kruidvat super lash serum: De perfecte dupe gevonden? Long Vitalash Review

Toen Kruidvat hun wimperserum op de markt bracht, vlogen ze als zoete broodjes over de toonbank. Er kwam een ware stormloop op gang. Het wimperserum was goedkoop en deed wat het beloofde. Een nadeel: ze zijn uit de handel genomen.
Ik testte een dupe uit: Long Vitalash van Revers. Werkt deze net zo goed?

Het befaamde Kruidvatserum werd uit de handel genomen omdat er een risico was op bijwerkingen zoals geïrriteerde ogen of zelfs kleurveranderingen in de ogen. Ik nam dit op de koop toe, ik wilde graag lange wimpers en dus gebruikte ik het serum bijna iedere dag.

IMG_9902

Omdat mijn holy grail uit de handel werd genomen, ben ik op zoek gegaan naar een betaalbare vervanger. Ik gebruikte vroeger altijd Revitalash, maar voor een student is dit onbetaalbaar, maar zeker een aanrader voor degenen die het zich kunnen veroorloven.

IMG_9904

Uiteindelijk kwam ik uit bij Long Vitalash. Dit serum bevat Pro-vitamin B5, iets dat de structuur van de wimpers sterker en glanzender maakt. Verder zit er Allantoïne in, dat zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en nieuw weefsel en celdeling stimuleert en roodheid van de ogen voorkomt. Geen verkleuringen en irritatie dus! Al met al klonk deze cocktail goed in mijn oren en besloot ik het goedje uit te testen.

Helaas heb ik geen voorfoto kunnen nemen van mijn wimpers, juist omdat ik wimperserums al zo lang gebruik, zou je geen verschil zien. Ik heb een foto gemaakt van mijn wimpers op dit moment zonder mascara. Ik gebruik het serum nu ongeveer twee maanden. Ik had al lange wimpers voordat ik dit serum ging gebruiken, dus ik lette erop of dit wimperserum ervoor zou zorgen dat mijn wimpers lang zouden blijven nu dat ik geen toegang meer had tot het Kruidvatserum. En dat deed hij. Ik ben blij met mijn wimpers, ze zijn niet dik, maar wel lang en met mascara is mijn oogopslag duidelijk merkbaar.

IMG_9887

EINDOORDEEL
Long Vitalash zou ik zeker aanraden. Ik heb echt het gevoel dat mijn wimpers goed verzorgd zijn en ze zijn zeker lang gebleven. Voor de prijs zou ik het niet laten, het is een veel goedkoper serum dan andere serums op de markt. Long Vitalash van revers kun je online bestellen vanaf 15euro bij bijvoorbeeld Bol.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s