Mijn haat-liefdeverhouding met dit schitterende masker

God, hoe blij was ik toen ik deze vondst deed. Een peel-off masker bomvol glitters.
Dit. Moest. Ik. Hebben. En dus rekende ik het masker af aan de kassa. Sindsdien gebruik ik het met liefde, maar ook met de nodige irritaties.

IMG_0082

De glitterbom is The Creme Shop, een merk waar ik zelf ook nog niet van gehoord had, maar na wat research gedaan te hebben, lijkt het me een goed merk zit vol met heerlijke ingrediënten; 24k gouden snippers, appel essence en rose hip oil (rozenbottelolie). Je kunt het maskertje opsmeren ’s avonds nadat je je gezicht hebt gereinigd of juist voordat je je make up doet. Persoonlijk gebruik ik hem graag ’s ochtends op dagen dat ik wat meer tijd heb. Ik douche dan uitgebreid en als ik uit de douche stap, en mijn poriën staan open, smeer ik hem op. Het voordeel met peel off maskers is dat je niet meer je gezicht hoeft te wassen, je trekt het masker er gewoon af en gaat verder met je make up.

IMG_0080

Maar vanwaar mijn haat-liefdeverhouding? Ik ben verliefd op het masker, het is bloedmooi en je blijft in de spiegel kijken als je hem op hebt, al die glinsteringen! Mijn huid ziet er ook echt gezond en rozig uit als ik hem gebruikt heb, perfect als een basis voor make up.

Maar… En daar komt ie.
Het is echt een kliederboel. Voordat je het kunt opsmeren, moet je namelijk eerst in het potje roeren om alle glitters die onderop liggen te verdelen. Je krijgt gelukkig wel een spateltje erbij geleverd, maar het is en blijft een kliederboel. Daarnaast droogt het masker echt langzaam en daardoor voel je het masker van je gezicht afglijden. Als je niet op let, kan het op de grond druppen. Dit wil je niet. De truc is om het echt dun op je gezicht uit te smeren, zodra je te enthousiast bent, glijdt het van je af op de bank of je shirt.

EINDOORDEEL
Alle nadelen neem ik op de koop toe. Het betekent alleen dat ik extra voorzichtig moet zijn. Zodra ik het masker van mijn gezicht trek, weet ik weer waarom ik er dol op ben.
Een zacht rozig gezichtje is echt een goede basis om de dag mee te beginnen.

IMG_0077

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s