Gisou Hair Oil en Hair perfume review

Wie een beetje rondscrolt op Instagram, is ze wel eens tegengekomen; de Gisou producten van blogger en influenster Negin Mirsalehi. Elke keer als ik voorbij een foto van de Gisou producten scrolde, ging mijn hartje sneller kloppen. Na lang twijfelen, hakte ik dan de knoop door. En na een paar klikken, en een paar euro armer, was ik de nieuwe eigenares van de Gisou hair perfume en de Gisou hair oil.

De producten zijn alleen online te verkrijgen op de website van Gisou. De Gisou Hair Oil kost €74,- voor 100ml en de Gisou Hair Perfume kost €69,- voor 100ml. Een hele smak geld, maar zijn ze het waard?

Doordat ze alleen online te koop zijn, kun je ze dus niet eerst testen. En normaal ben ik terughoudender met producten, maar ik zwichtte voor de mooie flesjes, can you blame me? De producten zijn zo ontzettend mooi vormgegeven. Zo simpel, maar toch zo elegant. De doosjes hebben allemaal een millennial pink kleur net zoals de dop en zijn voorzien van gouden letters. De flesjes zelf zijn net zo mooi en zijn echt een aanvulling voor je kaptafel.

IMG_0120

Maar is de inhoud net zo goed? Allereerst de Gisou Hair Perfume. De noten vind ik niet terug op de website van Gisou of op het internet, maar het ruikt heerlijk bloemig en zoetig. Het is een geur die direct de aandacht trekt als je een ruimte binnenwandelt. De geur blijft redelijk lang hangen, sowieso 2 tot 3 uur, iets wat ik persoonlijk lang vindt. Ik spuit de Gisou Hair Perfume niet alleen op mijn haar, maar ook direct op mijn kleding, nek en polsen. Verder zit er honing in verwerkt, iets dat de vocht in je haar zou moeten vasthouden, maar zo verwerkt in een parfum merk je daar eigenlijk niets van.

Dan de Gisou Hair Oil. De olie ruikt net zo lekker als de parfum, maar ook hier vind ik geen noten van terug. Het lijkt op de Hair Perfume, maar ruikt ‘zwoeler’. De olie is op basis van siliconen, iets waar sommigen huiverig voor zijn, maar ik heb er geen problemen mee, alleen zo krijg ik een glans in mijn bosje stro. Verder zit er natuurlijk Gisou honey in. Honing is een super ingrediënt, het houdt bijvoorbeeld vocht vast en bevat de vitaminen B2, B6 en C. Ook zit er amandelolie, arganolie, passiebloemzaadolie en kokosnootolie in. Een mooie verzorgende mix dus.

Op de website van Gisou lees je dat je de olie op verschillende manieren kunt gebruiken en dat rechtvaardigt misschien voor een deel de hoge prijs.

  1. Je kunt de olie gebruiken als een overnight treatment, een soort masker dat je de hele nacht laat intrekken en dan de volgende ochtend eruit wast.
  2. Je kunt de olie gebruiken voor het stylen van je haar voor extra glans en verzorging.
  3. Je kunt de olie aan je haarmasker toevoegen voor extra verzorging.
  4. En je kunt de olie natuurlijk gebruiken als finishing touch om pluizend haar tegen te gaan en voor extra glans.

EINDOORDEEL
Over het haarparfum kan ik kort en duidelijk zijn. Hij is echt heerlijk en ik zou hem direct opnieuw kopen, qua prijs verschilt het niet veel met andere parfums in bijvoorbeeld de ICI Paris XL en hij blijft ook lang hangen.

Dan de Hair Oil. Deze olie geeft mijn haar extra glans en gaat pluizend haar tegen, maar ik was niet onder de indruk. De olie doet wat het belooft, maar ik weet dat er ook oliën op de markt zijn die 50 euro goedkoper zijn en het werk ook doen. Toch betaal je niet alleen voor de inhoud, je betaalt ook voor de luxe en de feeling die erbij komen. Want ik geef toe, het voelt ontzettend luxe, van het uitpakken tot het gebruiken van de olie. De flesjes zitten verpakt in mooie roze doosjes en zitten in mooie glazen flacons. Het is het ideale cadeau (aan jezelf) en als je het kan missen dan zeg ik: doen!

IMG_0115IMG_0118

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s