The Gisou Hair Mask, de splurge waard?

Ik heb al eerder over de producten van Gisou geschreven. Ondertussen heb ik mijn collectie van Gisou-producten aardig aangevuld met het haarmasker, de shampoo en de conditioner. Vandaag neem ik het Gisou Hair Mask onder de loep.

20200308_142339.jpg

Natuurlijk is de verpakking van het Gisou Hair Mask ook net zo mooi vormgegeven als de olie en het parfum. De verpakking en de deksel van het masker zijn millenial pink, iets waar het merk bekend om staat. Het masker komt in een mooie, luxe doos die bedrukt is met bloemen. Alle tekst die op de doos staat, is in het goud gedrukt. Again, super luxueus.

Maar dan de inhoud. The Gisou Hair Mask is zo ontzettend dik! Iets wat ik echt heel graag heb bij haarmaskers. Ik heb deze pot nu een maand of twee in mijn bezit en bijna iedere week heb ik een keer het masker gebruikt als deep treatment en nog steeds is hij tot de nok toe gevuld. De foto’s die je nu ziet, zijn ook genomen op de dag dat ik dit schrijf.  Zo zuinig is dit masker dus. Het verdeelt makkelijk over het haar. Een tip om het masker gelijkmatig te verdelen over je haar is door een grove kam te gebruiken.

20200308_142121.jpg

Na het gebruik van dit masker is mijn haar zo zacht. Ik heb van nature pluizig haar, en eerlijk toegegeven, het pluist nog steeds. De pluis is misschien iets verminderd, maar het grote verschil voor mij was dat het mijn haar zo ontzettend zacht maakte. Het is niet alleen zacht, het ruikt ook nog eens ontzettend lekker. The Gisou Hair Mask heeft dezelfde geur als de olie en het parfum, een bloemige geur.

Dit masker is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen, drie beruchte ingrediënten in de beautywereld. Iets dat een dik pluspunt is in mijn ogen. Het masker gebruik je nadat je je haar gewassen hebt en voordat je conditioner gebruikt. Je kunt het vijf minuten laten intrekken of een uur. Nadat je het masker uitgespoeld hebt, ga je verder met een conditioner om je haarschubben te sluiten.

Het oordeel

Het masker is te koop op gisou.com en kost €51. Ja, een flink bedrag, als je nagaat dat de meeste maskers in de drogisterij rond de €6 kosten. Maar ik heb dit masker al minstens twee maanden in mijn bezit en elke week een keer gebruikt en nog steeds is hij super gevuld. Hij is vrij van beruchte ingrediënten en hij maakt mijn haar zo zacht.
Vind ik het de splurge waad? Ja, ik heb er nog geen spijt van gehad.

20200308_142042.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s