Drunk Elephant D-Bronzi Anti-polution Sunshine drops review

De zomer staat voor de deur en het leek me tijd om te investeren in een bronzer die mijn bleke gezicht wat zou doen opleven. Omdat ik zelf eigenlijk nooit zelfbruiner of bronzers gebruik, leek de Drunk Elephant D-Bronzi drops me een veilige keus voor beginners.

20200308_142942.jpg

De D-Bronzi Drops  bevatten glutamylamidoethylimidazol, een ‘chronopeptide’ dat de voordelen van Vitamine D nabootst zonder de schadelijke blootstelling aan de zon, volgens het merk. Verder bevatten de D-Bronzi Drops cacaeo-extract, vitamine E en witte thee-extract voor extra antioxidanten tegen vrije radicalen. Daarnaast zitten er nog platina-peptiden (acetyltetrapeptide-17) in die tegen huidveroudering werken. Het goedje zou dus niet alleen voor een mooie, bruine glow zorgen, maar ook nog eens huidveroudering aanpakken en je beschermen tegen vrije radicalen (polution).

Die beloftes zou ik met een korrel zout nemen. Antioxidanten beschermen wel tegen vrije radicalen, maar tegen huidveroudering zou ik het niet gebruiken. Er zit namelijk geen spf in en er bestaan betere middeltjes tegen rimpels (zoals retinol). Dus als je op zoek bent naar iets dat echt werkt tegen huidveroudering zou ik even verder zoeken.

Maar het is altijd fijn dat een make-upproduct verzorgende ingrediënten bevat. De D-Bronzi Drops is een  vloeibare bronzer die ook een beetje shimmer bevat. Je kunt hem op zichzelf dragen, wat een echte no-go is als je een bleekscheet bent, of je mengt hem met je foundation, je primer, je zonnebrand of je dagcrème.

Als je hem mengt met iets komt hij ook het beste tot zijn recht vind ik. Hij geeft je een mooie glow als je hem onder je foundation draagt en het leuke aan de D-Bronzi Drops is dat hij makkelijk te integreren is in je routine. Zoals je al eerder las, is hij makkelijk te mengen met bijna elk product in je skin care routine.

20200417_125508.jpg
De glow 😮

Het Oordeel

Mijn oordeel is kort, maar krachtig. Ik vind het een goed product, maar puur omdat hij je een klein beetje bruiner maakt en je een mooie glow geeft. Hij is super easy in gebruik en geeft een subtiele bruine gloed. Gelukkig was je aan het einde van de dag die bruine gloed van je gezicht af.

Prijs: €34

20200308_143047.jpg

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s